ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

SAILING & SPORTS SUMMER CAMP


Oι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών είναι πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές από ποτέ!

Ο Ν. Ο. Λαγονησίου διοργανώνει Summer Camp για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών με πλήρες πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων οπού αξιοποιoύν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με άθληση κοντά στη θάλασσα.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και με την Κολύμβηση, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν και με τα αγαπημένα τους σπορ, το Μπάσκετ, το Ποδόσφαιρο και το Beach Volley. Την εκμάθηση και την επίβλεψη των παιδιών έχουν εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι προπονητές ιστιοπλοΐας και φυσικής αγωγής. Επίσης υπάρχουν ενδιάμεσα διαστήματα για τη χαλάρωση των παιδιών με δημιουργικά παιχνίδια κλπ.

Τα παιδιά θα ανοίξουν τα πανιά τους στη γαλάζια θάλασσα του Λαγονησίου, θα γίνουν οι κυβερνήτες του σκάφους τους και θα γνωρίσουν το άθλημα που προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, γυμνάζει το σώμα και σμιλεύει τη προσωπικότητα, αναπτύσσοντας τη πρωτοβουλία και την αυτοπεποίθηση.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στις ασφαλείς και φιλικές προς τα παιδιά εγκαταστάσεις του Grand Beach στο Grand Resort Lagonissi όπου στεγάζεται ο Ν. Ο. Λαγονησίου.

Το summer camp λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 8πμ έως 4μμ με δυνατότητα εβδομαδιαίας ανανέωσης και συμπεριλαμβάνει τη διατροφή των παιδιών το πρωί με υγιεινό σνακ και το μεσημέρι με γευστικό γεύμα παρασκευασμένο από τους σεφ του ξενοδοχείου.

‘Αλλες Δραστηριότητες


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μαθήματα κολύμβησης για παιδιά διεξάγονται στη πισίνα του Grand Beach τους θερινούς μήνες.

AQUA AEROBIC

Γυμναστική aqua aerobics προσφέρετε με την καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών φυσικής αγωγής τους θερινούς μήνες. Τα μαθήματα διεξάγονται στη πισίνα του Grand Beach.

WIND SURF

Μαθήματα wind surf προσφέρονται παράλληλα με τις ακαδημίες ιστιοπλοΐας τριγώνου.