ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου παρευρέθη στην ετήσια τελετή απονομής επάθλων των αγώνων Ανοιχτής Θάλασσας που διεξήχθη στο αμφιθέατρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ από την επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στις 9 Φεβρουαρίου.

Η αγωνιστική ομάδα ιστιοπλοΐας ΑΘ του ΝΟΛ με το σκάφος ΑΝΑΞ και κυβερνήτη το Νίκο Αναγνώστου κατέκτησε τη δεύτερη θέση της κατηγορίας ORCI στους αγώνες ανοικτής θαλάσσης της περιφέρειας Σαρωνικού.

Τα τελευταία έτη είναι σταθερή η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΛ στις υψηλότερες θέσεις της ετήσιας γενικής κατάταξης με τη συμμετοχή της στους αγώνες ΑΘ.

Ο Νίκος Αναγνώστου εκτός από κυβερνήτης με πολλές επιτυχίες είναι και εκπαιδευτής ΑΘ του ΝΟΛ και έχει μυήσει πλήθος επίδοξων μαθητών στην ιστιοπλοΐα από τους οποίους αποτελείται και η αγωνιστική ομάδα.

Για το 2019 το ΑΝΑΞ έχει βάλει πλώρη για διακρίσεις και πέρα των Ελληνικών θαλασσών με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑΘ “ORC WORLDS 2019” που θα διεξαχθεί στo Sibenik της Κροατίας στις 1-8 Ιουνίου.