ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αγαπητά μέλη, Αγαπητοί φίλοι,

Για τη συμμετοχή των παιδιών στο Summer Camp ΝΟΛ 2019 είναι απαραίτητη η αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής συνοδευόμενη από το υπογεγραμμένο Ιατρικό Δελτίο.

Υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι την έναρξη της εκάστοτε περιόδου. Το κάθε παιδί θα πάρει μέρος στις δραστηριότητες του προγράμματος για την χρονική περίοδο που έχει επιλεχθεί μέσω της Αίτησης Συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα στη γραμματεία του Summer Camp.

Τα παιδιά είναι απαραίτητο να φορούν αθλητικά/άνετα ρούχα και παπούτσια και να έχουν μαζί τους ένα καπέλο, αντηλιακό και μια αλλαξιά ρούχα.

Τα παιδιά αναμένονται να εισέρχονται και να εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις του Summer Camp τις προκαθορισμένες ώρες με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος. Σε διαφορετική περίπτωση είναι ευθύνη του συνοδού να φέρει το παιδί στο Summer Camp και να το παραδώσει στην γραμματεία του ομίλου.

Για οποιοδήποτε σοβαρό ιατρικό συμβάν κατά τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών στο Summer Camp, η γραμματεία ενημερώνει άμεσα τους γονείς στα τηλέφωνα που έχουν αναφέρει στην Αίτηση Συμμετοχής.

Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Το Summer Camp δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας κινητών τηλεφώνων, χρημάτων και λοιπών προσωπικών αντικειμένων.

Σε περίπτωση κατά την οποία συμμετέχοντες επαναλαμβανόμενα δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του προσωπικού και παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά, το Summer Camp διατηρεί το δικαίωμα απομάκρυνσής τους από αυτό, χωρίς την επιστροφή χρημάτων.

Το Summer Camp διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει φωτογραφίες και video των συμμετεχόντων παιδιών στην ιστοσελίδα του ΝΟΛ, ή σε διαφημιστικό υλικό (έντυπα, αφίσες, κτλ). Εκτός εάν ο γονέας/κηδεμόνας το έχει αρνηθεί γραπτώς καταθέτοντας αίτηση στη γραμματεία του Summer Camp.

Με την αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής πρέπει να γίνει προκαταβολή του ποσού των 50 ευρώ, ενώ η εξόφληση του συνολικού ποσού πρέπει να γίνει πριν την έναρξη της συμμετοχής.

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ SUMMER CAMP ΝΟΛ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ SUMMER CAMP 2019