ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου διοργάνωσε εκδήλωση για τη κοπή πίτας του ομίλου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο “Bali Βeach Βar” στο Λαγονήσι για τα μέλη και τους φίλους του.

Ο Πρόεδρος του ομίλου κύριος Γιώργος Τσούμος στη κοπή της πίτας αναφέρθηκε στις δράσεις, τα επιτεύγματα και τους στόχους του ΝΟΛ για το μέλλον, με έμφαση στην ανάγκη του ομίλου να αποκτήσει το δικό του “σπίτι” στην περιοχή του Λαγονησίου.

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κύριος Τέλης Αδαμόπουλος στον οποίο ο πρόεδρος του ΝΟΛ απένειμε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στην ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στο Δήμο Σαρωνικού με την ανάθεση σημαντικών διοργανώσεων αγώνων ιστιοπλοΐας στους ναυτικούς ομίλους του Δήμου μας μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο ΝΟΛ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Πρόεδρος της ΔΚ Καλυβίων Μάκης Κολαξής καθώς και πολλοί υποψήφιοι των επερχόμενων εκλογών.

Η βραδιά κύλησε σε ευχάριστο κλίμα με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν μέχρι αργά τη νύχτα με τη συνοδεία μουσικής της δεκαετίας 70-80.